Qui som? - Camp d'Aprenentatge i Paratge natural de Poblet

Som un equip integrat per cinc persones: Axel Baiget, Eloi Josa, Ignasi Martí, Balbina Gelonch i Assumpta Benaiges. Tres de nosaltres depenem del Departament d’Ensenyament i els altres dos del Departament d’Agricultura, Ramaderia,Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Una mica d’història
El CdA Els Monestirs es va crear durant el curs 1990-1991 per una acord entre Departament d'Ensenyament i el llavors Abat de Poblet Dom Maur Esteva per a descobrir els monestirs. Actualment comparteix el Servei i ha ampliat les activitats amb el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (PNIN).

El projecte educatiu del Camp d'aprenentatge i Paratge natural de Poblet

Naturalesa i funció

El Camp d’Aprenentatge Els Monestirs del Cister és un Servei Educatiu integrat en la xarxa dels setze Camps d’Aprenentatge i els dos entorns d’Aprenentetge del Departament d’Esnsenyament.

Veure el vídeo

Destinataris

Centres Educatius de Catalunya.
Mestres i docents en les trobades de coordinació.
Entorn immediat del Camp: Municipis, institucions, entitats...

Els nostres objectius

On som? - A l'alberg de joventut Jaume I

La seu central del CdA els monestirs és a l’Alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí però també és disposa d’aula a Santes Creus i si cal, també pot fer ús d’una sala a Vallbona de les Monges, amb la finalitat de poder visitar els monestirs de Poblet i Santes Creus i el monestir femení de Vallbona de les Monges.

Aules del Camp d’Aprenentatge dels Monestirs

Espais diversos de l’Alberg de joventut Jaume I